V-Twin Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a 2002 FLHRI. Lately after I ride the bike at highway speeds for 15 to 20 miles a Squeak / rub noise starts. It seems to be getting worse and the noise seems to be in tune with wheel roll. Anybody have this problem. Its annoying as hell.
 

·
Registered
Joined
·
187 Posts
I'm having the same problem. Just noticed it yesterday. Thought it might be the drive belt but it is adjusted within limits. My squeak sounds like it is coming from the left rear bearing. It doesn't have the rubber squeak sound. Taking it to the dealer today.
 

·
Registered
Joined
·
4,089 Posts

Try putting a smear of grease on the muffler clamp/rubber block thingy's that attache to the saddlebag support rails.
It'll probably be those, rubbing dry with the muffler vibs.
 

·
Road Captain
Joined
·
6,628 Posts
:D Dat otta du et!
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks for the hint on the muffler mounts. Ended up taking the bike to the shop. They said the belt was too tight. Something about the new belts actually shrink when they get hot. Problem seems to be fixed. Kinda pissed me off that they charged me $20.00 bucks , considering that the only one's that have ever adjusted the belt hve been them. Guess it's not considered under warranty. Oh well............
 

·
Road Captain
Joined
·
6,628 Posts
misterca,
Thanks for the update and maintaining a sense of humor:D How long have you had the bike? Curious about the $20, gaskets? If recently purchased, why not covered?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #7 ·
They charged me $20.00 for labor. Bike is less than year old and has about 4 K miles on it. Told me adjusting the belt not covered.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top