V-Twin Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #1
Is anyone having issues with the site benig slow? WHy I ask is that I am on a dedicated T1 at my shop and i have a DSL at home and this site seems really slow. Is anyone else having issues? I can post my traceroutes to here. any ideas? Is there another thread on this that i am not seeing?

Thanks
 

·
Founder/Administrator
Joined
·
1,315 Posts
slllooowww

I too have noticed that it has been slow and I am on CABLE. What are the trace routes? I will again complain to the server host about it being slow.
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #4
From my server to here right now.

1 6411916021 (64.119.160.21) 0.330 ms 0.287 ms 0.235 ms
2 6411916020 (64.119.160.20) 0.269 ms 0.289 ms 0.243 ms
3 66.7.174.89 (66.7.174.89) 0.567 ms 0.574 ms 0.430 ms
4 rif5.den003bd02.yipes.com (209.50.40.61) 1.181 ms 0.939 ms 1.097 ms
5 ge1-3-0.den003jp01.yipes.com (209.50.40.182) 1.214 ms 0.924 ms 0.848 ms
6 gige8-0-515.hsipaccess1.Denver1.Level3.net (63.211.250.17) 0.654 ms 0.720 ms 0.775 ms
7 unknown.Level3.net (64.159.3.117) 1.332 ms 2.828 ms 1.169 ms
8 so-3-0-0.mp2.Dallas1.Level3.net (64.159.1.110) 15.192 ms 15.204 ms 15.553 ms
9 pos9-0.core2.Dallas1.Level3.net (209.247.10.110) 15.158 ms 15.266 ms 14.942 ms
10 unknown.Level3.net (209.245.240.150) 19.464 ms 19.422 ms 19.444 ms
11 0.so-1-2-0.XL1.DFW9.ALTER.NET (152.63.98.122) 19.688 ms 19.658 ms 155.295 ms
12 0.so-0-0-0.TL1.DFW9.ALTER.NET (152.63.0.193) 19.795 ms 19.906 ms 19.828 ms
13 0.so-6-0-0.TL1.LAX9.ALTER.NET (152.63.10.14) 43.201 ms 43.224 ms 43.044 ms
14 0.so-2-0-0.XL1.LAX2.ALTER.NET (152.63.115.225) 44.260 ms 47.154 ms 44.387 ms
15 POS5-0.XR1.LAX2.ALTER.NET (152.63.115.222) 44.339 ms 44.989 ms 44.355 ms
16 195.ATM7-0.GW3.LAX2.ALTER.NET (152.63.53.49) 44.394 ms 44.369 ms 44.359 ms
17 omnis1-gw.customer.alter.net (157.130.237.226) 49.931 ms 63.282 ms 185.498 ms
18 brdr-1.omnis.com (216.239.131.250) 49.915 ms 49.505 ms 49.356 ms
19 web21.omnis.com (216.239.129.162) 49.534 ms 49.651 ms 49.058 ms


OOoo I see your issues are not omnis.com. It is their connection at alter.net I traced from Canada and got a few buddies in Australia try to hit your site. Same problems.

If you want to check your site you can go to www.tracert.com enter the ip that you want to use and select the areas you want to test from.

Hope that this helps. Have your Provider look at the connection to their upstream alter.net. I can recomend a few good servers and probably a lot less than what you are paying if this is a dedicated server.

Email me if you want this solution. [email protected]
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #5
Also log into your server and traceroute to this ip and post the info in here:

208.190.129.214

I want to see what you are getting to my location and see if there are more offending locations.

If you are going to fight with your provider then make sure you have your ammo!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top